javascript

Sámi Grand Prix 2016 lassivuoitu

Frist for å sende inn bidrag er Mandag 15. Februar

Meld deg på Sámi Grand Prix 2016 – vinn en konsert på påskens største scene i 2017!

Samisk Musikkfestival lanserte en ekstra premie til vinnerne av Sámi Grand Prix i 2012. Vinnerne fra 2015 Nils Henrik Buljo og Johan Anders Bær fortsetter dermed sin suksesshistorie og holder en dobbeltkonsert på Sápmis største scene den kommende påska, som en del av hovedpremien til vinnerne av Sámi Grand Prix. De heldige vinnerne av Sámi Grand Prix 2016 vil begge få en invitasjon fra Samisk Musikkfestival til å delta i Sami Grand Prix 2017 som tittelforsvarere, og om å holde en konsert på Báktehárji i Kautokeino påsken 2017.

Vinneren av joikefinalen får en premie på kr 20 000,-, og blir i tillegg invitert av Samisk Musikkfestival til å holde en joikekonsert i 2017 mot et honorar pålydende kr 30 000,-.
Vinneren av sangfinalen får en premie på kr 20 000,- , og blir i tillegg invitert av Samisk Musikkfestival til å holde en konsert i 2017 mot et honorar på kr 50 000,-.

Vinnerne av andre plass stikker av med kr 7 500,- og tredjeplass vinnerne kan glede seg over kr 3 000,- i hver kategori.

Påmeldingsfrist til Sámi Grand Prix er 15. februar 2016 kl. 23.59.

I vinter 2016 skal det arrangeres delfinale i Sami Grand Prix joikedelen i alle land i Sapmi. 1 vinner fra hvert land får et tilbud om en plass i SGP finalen. Derfor er det bare 6 joikebidrag fra de som meldes inn kan gå videre til finalen, som arrangeres på Báktehárji i Kautokeino (Norge) påskeaften 2016. En fagjury velger også ut hvilke 6 bidrag som går videre til sangfinalen.

Ønsker du å sende inn bidrag, ta kontakt med Produsent Nils Johan Vars på
telefon +47 466 63 382 eller på E-post nilsjohanvars@hotmail.com
Vilkår for deltakelse i Sámi Grand Prix

  • 16 års aldersgrense i begge klasser
  • Joiken skal være etter tradisjonell vis uten musikk
  • Er det instrumenter med i joikebidraget, ses bidraget under sangdelen
  • Sangen må være på samisk
  • Det er lov å bruke vokal-samples, men hovedvokalen må være fremført LIVE
  • Låtbidragene framføres med Sámi Grand Prix’s liveband. Innstudering, arrangering og produksjon foregår i påskeuka i samarbeid med artist og Sámi Grand Prix bandet. Om artist velger å stille opp med eget band, er det selvfølgelig mulig, men Sámi Grand Prix dekker ikke merutgifter i forbindelse med det
  • Plagiater godtas ikke
  • Bidraget skal ikke være offentliggjort tidligere
  • Alle finalebidrag blir lydfestet og gitt ut
  • Vinnere er automatisk med året etter som tittelforasvarere